Kom igång med Modifast och Bodyweight!

Anmälan FAQ Modifast-metodens upplägg Bodyweight – Träningsmetoden & program
Ta chansen att kickstarta mot nya sunda vanor!

I ett unikt samarbete mellan Modifast och Bodyweight har du nu möjligheten att få hjälpen och verktygen att komma igång med både kost och träning!

Aktiviteten startar 2/9 2019 och utgår från Modifast-metodens 6-veckorsprogram där vanliga måltider ersätts med Modifasts kost- och måltidsersättningar och vanliga måltider återintroduceras stegvis. Till detta finns ett anpassat träningsprogram för hela perioden med Bodyweight Training System. Bodyweights band är lätt att hantera, kan användas överallt och underlättar därför möjligheten att få in träning i vardagspusslet. Dessutom gör den tillhörande appen med videoinspelningar kring varje övning det enkelt att utföra övningarna. Träningspassen är heller inte längre än ca 20 min – något alla kan få till!

Dessutom kommer tips, pepp och värdefull information kring dieten, kost och träning skrivna av erfarna dietister och personlig tränare skickas regelbundet under hela aktiviteten – allt för att hålla motivationen på topp!

Förutom produkterna är det enda du behöver motivation för att komma igång och förändra vanor samt sätta upp tydliga och personliga mål för att ha en målbild att arbeta emot. Kickstarta 2019 kommer ha en sluten Fb-grupp som man kan gå med i via Modifast för att enkelt kunna kommunicera med andra som deltar. Allt blir så mycket lättare när man gör det tillsammans!

Deltagandet i aktiviteten är kostnadsfritt! Produkterna för att kunna delta i aktiviteten finner du på www.modifast.se samt bodyweight.se. Hos Modifast kan du antingen själv välja de smaker och format du föredrar att äta under aktiviteten eller välja att köpa ett förmånligt Kickstartspaket med samtliga produkter, inklusive träningsbandet, för de tre första veckorna. På Bodyweights hemsida kan du köpa träningsbandet Bodyweight training system separat. Använd koden KICKSTARTA2019 i kassan för 40% rabatt på träningsbandet.

Så tveka inte utan anmäl ditt intresse här, redan nu!

Jag anmäler mitt intresse!

Namn  
Personlig målsättning (valfritt)
E-post  
Kommer du att posta detta på sociala medier?
Ålder  
om ja, i vilken eller vilka kanaler?


Jag intygar att jag är fullt frisk och utan sjukdomar eller medicinering som kan påverkas av en lågenergidiet (Low Calorie Diet).


Jag godkänner att Modifast (Impolin AB) och Bodyweight AB lagrar och bearbetar de personuppgifter jag lämnar i formuläret samt de veckorapporter som jag kan välja att frivilligt skicka in för att hålla motivationen uppe och bekräfta mina framsteg.*