Kom igång med Modifast och Bodyweight!

Anmälan FAQ Modifast-metodens upplägg Bodyweight – Träningsmetoden & program

Bodyweight – Träningsmetoden och program

Bodyweight® Training System är träning som utförs med den egna kroppsvikten. Du kan träna var som helst, när som helst. Det är ett enkelt träningsredskap med en snygg och användarvänlig tillhörande mobilapp som är väldigt lätt att följa. Speciellt program för viktreducering medföljer. Med Bodyweight® träningssystem kan du anpassa din träning till en lämplig nivå. Det enda du behöver förutom Bodyweight® träningssystem är den egna kroppen!

Träningen i Bodyweight® mobilapp kommer vara uppdelad utifrån Modifastmetodens fyra faser. I utskicken som kommer varje vecka, får du information kring hur mycket rörelse du behöver få in i din vardag utifrån antal steg, uppvärmning inför träningen samt tips och pepp kring träningen med bandet. Varje vecka kommer du dessutom att utmanas med ”Veckans utmaning”. Träningen ökar i intensitet allt eftersom man genom kosten får mer energi. Under den första 2 veckorsfasen då energiintaget är som lägst kommer styrketräningen inte vara lika omfattande. I nästa fas under vecka 3 intensifieras styrketräningen med program som är mer fettförbrännande för att sedan utökas ytterligare varefter vanliga måltider återinförs. Vi startar med nybörjarnivå för att senare gå till mer avancerad nivå. Fortfarande träning som alla kan utföra!

Appen visar alla träningsövningar i ett video- och bildformat. Du får tydlig information om vilka övningar du ska utföra samt vilka muskelgrupper du tränar. Mobilappen har utöver Kickstart-programmet c.a 125 hundra övningar och ett 50-tal färdiga program.

Träningsprogrammet du ska använda under aktiviteten hittar du i appen under rubriken "Xtras" och "Kickstarta 2019".

Läs mer om Bodyweight och beställ på vår hemsida www.bodyweight.se

Du kan också se vår träning ”in action” på vår youtubekanal

Ladda hem vår app